OneDesign

Hyde Sails tekee purjeita yksityyppiluokkiin ympäri maailmaa ja kilpailukykyiset purjeet pystytään tekemään mihin vain luokkaan. Ohessa muutamia esimerkkejä Hyde Sails:in sekä Heikkilä Sailmaker:in valikoimista.

Albin Express - Purjeet

Tanskassa tehdyn kehitystyön tuloksena Hyde:n purjeet ovat erittäin kilpailukykyiset. Tulokset puhukoot puolestaan.

Lue lisää

Folkboat - Purjeet

Touring ja kilpapurjeet Folkkariin löydät meiltä. Kilpapuolella toimimme yhteistyössä Heikkilä Sailmakerin kanssa, joten jos Heikkilä Sailmakerin purjeet kiinnostavat, niitä saat myös meidänkin kautta. Matkapurjeet tulevat pääsääntöisesti Hyde Sails:iltä. Kannattaa kysellä myös käytettyjä. Niitäkin välitetään aina saatavuuden mukaan.

Lue lisää

HAI - Purjeet

Heikkilä Sailmakerin kuuluisat HAI - purjeet saat nyt myös meidän kauttamme.

Lue lisää

H-Vene - Purjeet

Nyt sekä kisa- että retkipurjeita nopealla toimituksella erikoishintaan! Kysy lisää!
Touring ja kilpapurjeet H-Veneeseen löydät meiltä. Kilpapuolella toimimme yhteistyössä Heikkilä Sailmakerin kanssa, joten jos Heikkilä Sailmakerin purjeet kiinnostavat, niitä saat myös meidänkin kautta. Matkapurjeet tulevat pääsääntöisesti Hyde Sails:iltä. Kannattaa kysellä myös käytettyjä. Niitäkin välitetään aina saatavuuden mukaan.

Lue lisää

J80 Purjeet

J80:sen kilpapurjeet suoraan veneen kotimaasta!

Lue lisää

Kevytveneet

Hyde:n laajasta kevytvenevalikoimasta löytyy kilpailukykyiset purjeet niin hinnaltaan, kuin ominaisuuksiltaan kaikkiin luokkiin.

Lue lisää

Melges 24

Hyde Sails on tehnyt tuloksekasta kehitystyötä Melges 24 - purjeissa luokan syntyajoista alkaen. Tähän päivään mennessä testausta on tehty paljon ja uusimmat purjeet tehdään ODL09 Kevlarista.

Lue lisää

Suomen Purjetalo, Tykistökatu 4B 20520 Turku

Powered by Nuwave iBusiness